Trends in de bouw

Print Friendly, PDF & Email

Met welke trends in de bouw krijgt mijn organisatie te maken en hoe speel ik daarop in?

Dat is de vraag die centraal staat tijdens deze interactieve workshop. Het antwoord vinden we door nader in de gaan op de toekomst van de bouw-, installatie- en vastgoedsector.

Ik bied de volgende workshop aan op het gebied van inspelen op trends in de bouw:

Titel Partner Kosten Tijdsduur
Welke ontwikkelingen komen op mijn organisatie af en hoe speel ik daarop in? geen € 2.500* 1/2 dag

*Bedrag is voor een workshop in de Randstad met telefonische voorbespreking

Workshop trends in de bouw
Gedurende het eerste uur geef ik mijn visie op de ontwikkelingen in de maatschappij en meer specifiek op de trends in de bouw, onze eigen branche. Vervolgens bepalen we gezamenlijk welke ontwikkelingen voor uw organisatie belangrijk zijn om vooruitgang te blijven boeken.

Doel is om commitment te krijgen binnen het team om met verandering aan de slag te gaan en om prioriteiten te bepalen die in een latere fase verder uitgewerkt kunnen worden.

Tijdens de workshop staan vernieuwing en innovatie centraal. In de bouw-, installatie- en vastgoedsector en natuurlijk binnen uw organisatie. U kunt erop rekenen dat u daar energie van krijgt. Ik zal u uitdagen en prikkelen, maar wel op een positieve manier. Politiek gewenste vragen en antwoorden zijn niet aan de orde.

Kosten workshop
Deze workshop duurt een halve dag en deze geef ik alleen. De kosten bedragen € 2.500. Mail naar rutten@constructief.org of bel 06-54245952 om deze workshop over trends in de bouw te bespreken.

Geef een reactie