Avond-Uur

Print Friendly, PDF & Email

Het Avond-Uur een onvergetelijke ervaring voor echte vernieuwers in de bouw!
De sector verandert. U heeft een visie op de toekomst van de bouw en wordt gedreven door wat u in uw omgeving ziet gebeuren. U weet ook: vernieuwen gaat vaak niet zonder slag of stoot. Weerstand en belemmeringen komen op uw weg. Dat maakt vernieuwen – zeker in onze sector – niet altijd makkelijk.

U heeft er positieve energie voor nodig, kennis van uw eigen kwaliteiten en gesprekspartners op niveau. U beseft dat de slagingskans van vernieuwing afhangt van uw leiderschap. Maar weet u nog altijd hoe? Kent u uw eigen energiebron voldoende, om in te zetten als de succesfactor voor vernieuwingen?

Tweedaags event
Het Avond-Uur is een tweedaags event, speciaal gericht op koplopers die extra energie kunnen gebruiken.

Zoals de naam al zegt: we starten in de avond. De avond is het moment op de dag van reflectie, ontspanning en opladen in huiselijke sfeer. Een bijzonder programma brengt u in contact met uw eigen kracht, waarin u een oneindige energie aantreft om vernieuwingen in de praktijk te realiseren. Geen mitsen en maren… Maar pure energie. Laad uzelf op.

Het Avond-Uur wordt alleen aangeboden aan een select aantal koplopers die elkaar inspireren en wordt begeleid door Serena Scholte en Dorine Huijbregts.

Contact
Bent u een koploper en kunt u wel wat energie gebruiken? Stuur een e-mail naar Serena@uturnity.nl.

Referenties
Enkele reacties van deelnemers aan het vorige AvondUur:

Beeld van Avond-Uur. Marjet Rutten, innovatie in de bouw

Beeld van Avond-Uur. Marjet Rutten, innovatie in de bouw

Geef een reactie