Workshops: innovaties in de bouw-, installatie- en vastgoedsector

Print Friendly, PDF & Email

Hoe weet u of uw organisatie klaar is voor de toekomst?
Onze sector verandert sterk, de bouw ziet er in de toekomst heel anders uit. Bent u klaar om mee te bewegen? Bent u klaar om aan de slag te gaan met de benodigde innovaties in de bouw-, installatie en vastgoedsector?

Een goede vraag waar geen eenduidig antwoord op te geven is. Het is immers niet alleen afhankelijk van de ontwikkelingen in de markt – die ook nog eens niet 100% te voorspellen zijn – het hangt ook nauw samen met de kenmerken en de cultuur van uw organisatie. Bovendien is het natuurlijk sterk afhankelijk van uw rol in het proces.

Er is niet één juiste oplossing. Er is wel een aantal vragen dat van belang is om te stellen om een gevoel te krijgen waar u staat, wat de toekomst van de sector voor u betekent.

Bent u op zoek naar iemand die uw personeel of relaties aan het denken zet? Of wilt u een kritische blik van buitenaf of een gestructureerde sessie om te inventariseren of uw organisatie klaar is voor de toekomst? Hieronder leest u meer informatie over mijn workshops.

Workshops: innovaties in de bouw, installatie en vastgoedSamenwerking
Een goede workshop geven is niet zomaar iets uit je mouw schudden. Het vraagt om een uitgedacht concept dat aansluit bij de doelstellingen. Samen met diverse partners heb ik een aantal workshops opgezet. Zo kan ik u altijd die werkvorm of methodiek bieden die bij uw organisatie past, bij uw doelstellingen, bij uw budget en bij de tijd die beschikbaar is. In veel gevallen geef ik de workshop ook samen met een partner. Daardoor is het mogelijk nog meer uit de beschikbare tijd te halen.

Zo kan ik onder meer de volgende workshops aanbieden om u als organisatie in de bouw te helpen goed voorbereid te zijn op de toekomst:

Titel Partner
Vrij baan voor vernieuwing! Dr. Rosalinde Klein Woolthuis
Hoe maak je een bouwproduct sexy Dr. Rosalinde Klein Woolthuis
Social Media Strategie Inge Sijpkens
Social Media in de praktijk Inge Sijpkens
Welke ontwikkelingen komen op mijn organisatie af en hoe speel ik daarop in? geen
Het Avond-Uur Serena Scholte en Dorine Huijbregts
Spelenderwijs aan de slag met uw faalkosten Jos Konickx
Ideeën genereren voor echte oplossingen Jos Konickx
Be the change Serena Scholte

Visie ontwikkelen
Met de workshops wordt u gestimuleerd om in actie te komen. Om innovaties in de bouw van de grond te krijgen. Een visie te ontwikkelen op de toekomst van de sector en de toekomst van uw eigen organisatie. Want de middelen zijn er, de kennis is er ook. Nu nog aan de slag!

Referentie workshop
“Marjet Rutten heeft gedreven en enthousiast veel ontwikkelingen in de bouwkolom op een luchtige maar pakkende wijze voor het voetlicht weten te brengen. Zij ging hierbij de discussie niet uit de weg en gaf blijk van een behoorlijke kennis van de processen de bouw. Vanuit haar netwerk kon ze ook veel staven met uitspraken of ontwikkelingen bij bouwers. Het was een leerzame en interessante sessie!” Wim Voskamp – Directeur Mastermate

Contact
U kunt mij bereiken via rutten@constructief.org of telefonisch op nummer 06-54245952. Ik help u graag verder als u vragen heeft of meer wilt weten over mijn workshops over innovaties in de bouw-, vastgoed- en installatiesector.

Geef een reactie