Social media in de bouw

Print Friendly, PDF & Email

Waarom zou je als iets met internet en social media in de bouw willen?
Welke mogelijkheden heb je en wat levert dat dan op? Wat doen andere organisaties al? En waarmee kun je niet wachten tot morgen?
Dat zijn de vragen die centraal staan tijdens met lezing over internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector.

Verwachte resultaten
Je krijgt een beeld van de verschillende belangrijkste mogelijkheden van internet en social media in de bouw-, installatie- en vastgoedsector, met voorbeelden uit de branche. Tevens wordt een beeld gegeven van social media in de context van maatschappelijke ontwikkelingen. Met de tips en tricks kun je direct zelf aan de slag.

Foto van Marjet Rutten: innovatie in de bouw, installatie en vastgoedAanpak lezing
Ik zal het publiek uitdagen en prikkelen, maar wel op een positieve manier. U kunt erop rekenen dat u daar energie van krijgt en dat uw bezoekers met een boodschap naar huis gaan. Overigens ben ik geen specialist, maar een generalist die de branche inmiddels aardig kent.

Mijn verhaal is dus ook een breed verhaal dat zowel mensen uit de bouw, als de installatie en vastgoed aanspreekt. Overheden, bouwbedrijven (civiel of b&u), toeleveranciers, woningbouwcorporaties, ontwikkelaars… noem maar op. Voor al deze groepen is mijn verhaal interessant en relevant.

Maatwerk lezing
Een lezing duurt doorgaans drie kwartier tot een uur. Tijdens de lezing komen de ontwikkelingen rondom internet en social media, de uitdagingen voor de sector en de mogelijkheden van het gebruik van internet en social media in de bouw aan de orde. Uiteraard zijn ook langere of kortere lezingen bespreekbaar, net als maatwerk waarbij dieper wordt ingegaan op specifieke onderwerpen. Zoekt u naast een spreker ook een dagvoorzitter, dan bent u bij mij eveneens aan het goede adres.

Tarieven lezing
De kosten van een lezing zijn afhankelijk van de gewenste inhoud, groepssamenstelling, voorbereiding en de locatie. Houdt u rekening met een tarief vanaf € 2.000.

Optie en annulering
Wilt u meer weten over internet en social media in de bouw en heeft u interesse in een lezing van mij, dan kunt u een optie plaatsen op het gewenste tijdstip. Een optie verplicht u tot niets, wanneer ik een andere aanvraag binnen krijg dan dient u wel binnen 24 uur te beslissen. Heeft u uw optie eenmaal omgezet in een reservering dan bereken ik kosten door bij annulering.

De reden is dat bijeenkomsten vaak op dezelfde momenten plaatsvinden en ik andere aanvragen weiger op het moment dat ik al een reservering heb staan.

Als mijn bijdrage wordt geannuleerd bereken ik bij minder dan 15 dagen tot de bijeenkomst 100%. Bij 16 tot 30 dagen voor de bijeenkomst 75% en bij meer dan 31 dagen 50%. Heeft u uw factuur al voldaan dan kunt u uiteraard voor het verschil een creditnota verwachten.

De algemene voorwaarden behorend bij lezingen kunt u hier raadplegen.

Foto en CV
Portretfoto’s en een kort en een lang CV kunt u bekijken en downloaden van Flickr of onder Foto en CV.

Contact
U kunt mij bereiken via rutten@constructief.org of telefonisch op nummer 06-54245952. Ik help u graag verder als u vragen heeft of meer wilt weten over mijn lezingen over internet en social media in de bouw, vastgoed en installatie.

Speakers Academy
Het is ook mogelijk mij in te huren via Speakers Academy. Daar vindt u ook een groot aanbod aan andere gekwalificeerde sprekers.

Speakers Academy op Marjet Rutten: innovatie in de bouw, installatie en vastgoed

Geef een reactie