Contact

Print Friendly, PDF & Email

Wilt u vrijblijvend meer informatie over wat ik als marketeer, innovator, trendwatcher, workshopbegeleleider, spreker of adviseur voor u kan betekenen?
Ik help u graag verder.

Constructief
Recht van ter Leede 30a
4143 LR  LEERDAM
M: 06-54245952
E: rutten@constructief.org

Constructief Marketing- & Managementexpertise
KvK:                        17265265
BTW:                       NL148230817B01
Bank:                      ABN AMRO 55.63.15.634
IBAN nummer:        NL38ABNA0556315634
BIC:                        ABNANL2A

 

2 reacties op “Contact

 1. Pieter Timmers schreef:

  Dag Marjet,

  Jouw bijdrage in het bericht van Building Holland vind ik geweldig en ik sluit me aan bij jouw visie hierop. Ik ben marketeer en momenteel interim manager bij een toeleverancier in deze sector. Elke dag verbaas ik mij over het feit dat er nauwelijks of geen sprake is van strategie. Alles is korte termijn, lage prijs, hoogste korting, wantrouwen, zwakke productkennis, gering betrokkenheid, leugen & bedrog, niet waarden gedreven, etc. Van relatie management is geen sprake en als er wel sprake van is, doorstaat het de ethische toets der criteria niet. Wat dat betreft heeft de gehele bouwketen een matige reputatie waar ze maar langzaam van herstelt.
  Ik ben lid van de BouwKennis ontbijtclub en ik sluit me graag bij je aan om dit thema de aandacht te geven die het echt nodig heeft.

  hartelijke groeten,
  Pieter Timmers MM RM

 2. marjetrutten.nl schreef:

  Beste Pieter,

  Dank voor je reactie. Gelukkig zijn er best wat koplopers, maar helaas nog een hele grote groep die geen idee hebben wat er op hen afkomt en hoe belangrijk een fatsoenlijke strategie en visie is om in de veranderende markt een mooie plek voor je organisatie te krijgen of te houden. Vooral voor de grotere, minder flexibele bedrijven zie ik daar een risico. Aan de andere kant er liggen enorm veel kansen. En je richten op het positieve en de mogelijkheden geeft mij in ieder geval veel meer energie.

  Groeten,
  Marjet

Geef een reactie